Katso esitteemme tästä »

Iisalmen Putkiasennus Oy

Iisalmen Putkiasennus Oy on lämpö-, vesi-, ilma- ja kylmäalalla toimiva urakointifirma, joka on perustettu vuonna 1979. Yrityksellämme on yli 35 vuoden kokemus LVIK-alan töistä ja palveluista. Yrityksemme toimipiste sijatisee Iisalmessa. Toiminta-alueeseemme on kuitenkin kuulunut myös Sonkajärvi, Sukeva, Vieremä, Kiuruvesi, Pielavesi, Rautavaara sekä Lapinlahti eli kokonaisuudessaan koko Ylä-Savo. Vuonna 2006 perustimme Kittilään Levin-Kittilän LVI Oy:n, jossa on lähes sama omistuspohja kuin Iisalmessa sijaitsevalla LVI-yrityksellämme.

Toiminta-ajatus

LVI-alalla toimiva yrityksemme tarjoaa asiakaslähtöisen palvelun ja käytössäsi on aina ammattitaitoinen henkilökunta. Myymälässämme on asiakkaalle tarjolla lähes täydellinen LVI-valikoima sekä myyjien oivat asennusvinkit. Yrityksellämme on pitkäaikainen ja laaja kokemus urakoinnista sekä asennus- ja huoltopalveluista. Erikoisosaamisemme keskittyy teollisuuteen.  

Laatupolitiikka

Asiakaslähtöisyys on LVI-alalla toimivan yrityksemme avaintuote, siksi yrityksemme toimintaa ja laatua seurataan asiakaspalautteiden avulla. Näin pystymme mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja toimimaan parhain mahdollisimmin keinoin aina asiakkaamme huomioon ottaen. Kaikilla liikkeemme tarjoamilla palveluilla tähtäämme hyvään ja pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen.

Osaavaa henkilökuntaamme myös koulutetaan jatkuvasti, jotta pystyisimme kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme alan viimeisimmät tekniset ratkaisut.

Jotta yrityksessämme pysyttäisiin laatujärjestelmämme tavoitteissa, on jokaisen työntekijämme itse vastattava työnsä laadusta ja koko henkilökuntamme toteutettava ja kehitettävä sitä. Näin meillä toimitaan Iisalmen Putkiasennus Oy:ssä ja siksi olemme luotettava yhteistyökumppani.

Arvot

Keskisuurena LVIK-alan yrityksenä, meille tärkeitä arvoja ovat luotettava kumppanuus, asiakastyytyväisyys, perheyrityksen yhteisöllisyys sekä laadun ja osaamisen jatkuva kehittäminen.

Missio

Yrityksessämme missiomme on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita LVIAK – järjestelmiä luotettavasti ja suunnitellusti tarvikkeista asennukseen. 

Visio

Meidän visiomme on olla halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani toimialueellamme.

Ilmainen toimitus
yli 200 €:n
tilauksille.

hanakatverkkokauppa.fi


Hanakat Verkkokauppa
Myymälämme tarjoukset
Tutustu tästä myymälämme tarjous- ja kampanjatuotteisiin

IISALMI

Teollisuuskatu 17,
74120 Iisalmi
ark. 7-17

puh. 017 770 0700

LEVI-KITTILÄ

Valtatie 21,
99100 Kittilä
ark. 7-17

puh. 016 643 656